آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام
ترفند جلوگیری از ارسال پیام در تلگرام

آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام قبل از تایید توسط کاربر

اگر شما یکی از کاربران پیام رسان تلگرام باشید حتما برایتان اتفاق افتاده است که بعد از ارسال یک پیام خواسته و یا ناخواسته به دوستانتان تمایل دارید که قبل رویت آن توسط دوستانتان آن را حذف کنید. بنابراین با توجه به وجود ترفند های مختلف در حوزه اینترنت و نرم افزارهای مرتبط با آن حتما این کار امکان پذیر است. که ما در میهن پست آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام قبل از تایید توسط کاربر را به اختصار شرح خواهیم داد. در ادامه با ما همراه شوید.

آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام قبل از تایید توسط کاربر در حالی اهمیت پیدا می کند که خیلی از کاربران به هنگام کار با کامپیوتر ، گوشی و بخصوص نرم افزارهای پیام رسانی همچون تلگرام ، عجول هستند و همین عجله باعث می شود که پیام های اشتباهاتی نیز توسط آن ها برای دیگران ارسال شود ، موضوعی که گاهی نیز برای این کاربران عجول گران تمام می شود .

آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام قبل از تایید توسط کاربر شاید به نظر بعضی ها موضوعی است که عملی نخواهد بود اما اگر شما روزی پیام اشتباهی برای یکی از کاربران تلگرام ارسال کنید و یا اینکه به هنگام فوروارد کردن پیامی ، ناگهان مخاطب دیگری را انتخاب کنید برای جلوگیری از این ارسال نادرست دو ترفند وجود دارد که در ادامه از آن ها صحبت می کنیم.

آموزش حذف پیام های ارسالی در تلگرام

روش اول و قبل از ارسال پیام : اگر در حال چت کردن با فردی هستید که نباید پیام اشتباهی برای او ارسال کنید، می توانید از نسخه موبایلی تلگرام استفاده کرده و از قابلیت secret chat آن بهره مند شوید. زمانی که در چنین بستری چت می کنید می توانید پیام ها را قبل از خواندن فرد مقابل پاک کنید و مطمئن باشید که او نیز این پیام ها را نخواهد خواند.

روش دوم و بعد از ارسال پیام : هرگاه کاربری ، در حال چت کردن با شماست، و شما برای او پیامی ارسال می کنید، اگر با دو تیک مواجه شدید، این بدین معنی است که فرد، مطلب را خوانده است و بعد از آن راهی برای جبران اشتباه وجود ندارد. اما اگر پیامی ارسال کردید، و فرد مقابل در آن لحظه آنلاین نبود ، با یک تیک مواجه خواهید شد. این یک تیک ، نشانه خوبی است.

در چنین شرایطی می توانید سریع ، فرد مورد نظر را بلاک کنید و بعد از بلاک کردن پیام مورد نظر را پاک کنید. در چنین شرایطی بعد از آن بلاک کردن(unblock) ، پیام مورد نظر به فرد مورد نظر نخواهد رسید.

البته فراموش نکنید که بسیاری از افراد از ترفند هایی در تلگرام استفاده می کنند که حتی با خواندن پیام ، دو تیک برای ارسال کننده ارسال نمی شود و این می تواند تا حدودی شما را به اشتباه بیندازد و در این میان نباید فراموش کرد که برای مواجه نشدن با این مشکل بهترین راه این است که بیشتر مراقب محتوای ارسالی تان در تلگرام باشید و سعی کنید درصد خطاهای خود را کاهش دهید.

یک دیدگاه

  1. من که نمیدونستم.مرسی

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*