بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلایی ۴۹ ساله villa 4.0 در هلند
بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلاییvilla 4.0

بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلایی ۴۹ ساله villa 4.0 در هلند

بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلایی ۴۹ ساله villa 4.0 در هلند در حالی توسط استودیو معماری mecanoo این کشور انجام شده است که با انتشار عکس هایی از آن در فضای مجازی مورد توجه کاربران و به ویژه معماران و طراحان قرار گرفته است. ساخت این خانه بازساری شده به سال ۱۹۶۷ میلادی برمی گردد که در واقع قبل از اجرای نمای جدید آن ساختاری و نمایی قدیمی و کهنه داشته که با خلاقیت طراحان استودیو مهماری mecanoo ظاهری مدرن و چشم نواز به خود گرفته است. با میهن پست همراه شوید.

بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلایی ۴۹ ساله villa 4.0 در هلند که به نام ویلا ۴٫۰ (villa 4.0) مشهور است در عین سادگی به گونه ای امروزی و مدرن انجام شده و به شکل یک شش ضلعی در سایت سرسبز طراحی شده که توسط دیوار طبیعی از درختان بلند احاطه شده است.

این خانه ویلایی villa 4.0 در طول این سال ها توسط صاحبان زیادی دست به دست چرخیده که هر یک به نوبه خود این خانه را دستکاری کرده اند، اما سرانجام یک توسط آخرین مالک آن بازسازی کامل این خانه ه شکلی که در تصاویر قابل مشاهده است انجام و از همان ابتدای بازسازی و برای مقاومت بیشتر پایه اصلی سازه نیز به احیاء شد و در ساختار و نمای کلی آن تمام پنجره های موجود با شیشه جایگزین شد که می تواند علاوه بر زیبایی بخشی به این ویلا تغییرات اصلی خود را با این پنجره ها نمایان کند.

دیوار منطقه اصلی این خانه ویلایی villa 4.0 در هر چهار طرف تخریب شد و پس از آن بازساری کامل توسط گروه معماری هلندی انجام  و دیوارهای شیشه ای در حالی جایگزین آن ها شده اند که این امر بتواند به منظور اضافه کردن دید به حیاط سرسبز ، آرامش خاصی را به ساکنینش دهدیه دهد.

به عبارتی دیگر علاوه استفاده از دیوارهای شیشه ای برای بازسازی شگفت‌‌انگیز خانه ویلایی ۴۹ ساله villa 4.0 این دیوارخای شیشه ای نقش خوبی را در تامین نور فضای داخلی ویلا داشته و نور خورشید می تواند در فصل سرد سال عمق بیشتری از این خانه را گرمتر نگه دارد.

با هم در میهن پست تصاویری زیبا از خانه ویلایی بازسازی شده villa 4.0 را تماشا می کنیم.

مشخصات پروژه:

اندازه: ۵۴۲ m2

وضعیت: تکمیل شده

پروژه طراحی: ۲۰۰۸ – ۲۰۰۹

اجرای پروژه: ۲۰۱۰ – ۲۰۱۱

آدرس: هیلورسوم، هلند

مشتری: خصوصی

تیم طراحی: dick van gameren in collaboration with iding interior design and michael van gessel landscape

جوایز: bna project of 2012

 

منبع  dezeen

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*