مسدود کردن تبلیغات در تلگرام
مسدود کردن تبلیغات در تلگرام

چگونه دعوت اجباری به گروه و تبلیغات را در تلگرام مسدود کنیم ؟

چگونه دعوت اجباری به گروه و تبلیغات را در تلگرام مسدود کنیم ؟ بی شک این سوالی است که برای همه کاربران پیام رسان تلگرام نیازمند پاسخی علمی و عملی خواهد بود که در این میان باید گفت که در تلگرام قابلیتی کاربردی وجود دارد که به شما اجازه می دهد که دریافت پیام‌های تبلیغاتی و دعوت بی اجازه به گروه‌ها را برای ارسال کنندگان پیام های تبلیغاتی و دعوت کنندگان بی مورد به را مسدود کنید. با میهن پست همراه شوید.

  چگونه دعوت اجباری به گروه و تبلیغات را در تلگرام مسدود کنیم ؟ در این میان به لطف ویژگی جدیدی که از نسخه‌ی ۳٫۵ به تلگرام اضافه شد شما قادر خواهید بود تا یک بار برای همیشه به چنین مشکلی پایان دهید و بدون Invite شدن‌های بی اجازه، به فعالیت خود در تلگرام ادامه دهید.

برای خلاص شدن از این رفتار غیرقابل کنترل کاربران تلگرام کافی است  تا بعد از مراجعه به تنظیمات این پیام رسان، به بخش Privacy And Security وارد و گزینه‌ی جدیدی تحت عنوان Group که به این بخش اضافه شده است را مشاهده کنید.

در حالت عادی این گزینه روی Everybody قرار دارد و تمامی اشخاص می‌توانند اقدام به اضافه کردن شما به گروه‌های خود کنند. با لمس این گزینه، به صفحه‌ی دیگری منتقل می‌شوید که علاوه بر حالت Everybody، گزینه‌ای با عنوان My Contacts نیز در اختیار شما قرار گرفته است که می‌توانید با انتخاب آن، یک بار برای همیشه دسترسی افراد غریبه برای اضافه کردن شما به گروه‌ها را مسدود کنید.

mihanpost

بعد از انتخاب My Contacts، در پایین این بخش، گزینه‌ای برای استثناها وجود دارد که می‌توانید حالت انتخاب شده را، شخصی سازی بیشتری کنید. برای مثال ممکن است که تعداد مخاطبان شما زیاد باشد یا حتی در بین آن‌ها نیز افرادی وجود داشته باشند که عادت بد Invite کردن بی اجازه‌ی شما به گروه‌های مختلف را داشته باشند. از همین رو بعد از انتخاب گزینه‌ی My Contacts دو گزینه‌ی Always Allow و Never Allow به معنای “همیشه” و “هرگز” را در اختیار خواهید داشت.

اگر این بخش را بدون تغییر رها کنید، از این پس تنها افراد حاضر در کانتکت‌های شما قادر به Invite کردن شما در گروه‌ها خواهند بود. اگر روی گزینه‌ی Never Allow لمس کنید می‌توانید تنها افرادی که دوست ندارید را از این امکان منع کنید و برعکس اگر از گزینه‌ی Always Allow استفاده کنید، می‌توانید تنها افرادی که مشکلی با Invite کردن آن‌ها ندارید را انتخاب کنید تا از این پس تنها کاربران مشخص شده قادر به دعوت شما به گروه‌های مختلف باشند.

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*