مدیر مرکز رشد خوشههای فناوریهای گز، شیرینی و صنایع وابسته عتیق گفت: برای نخستین مرتبه استارتاپ ویکند در اصفهان به صورت اختصاصی به گز، شیرینی و صنایع وابسته آن میپردازد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه اصفهان، فرشید هندی امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران در اولین نشست کارگروه تخصصی گز اظهار کرد: استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی و تجربی در سراسر دنیاست و این برنامه جهانی تا کنون بیش از یک هزار بار در بیش از 480 شهر دنیا برگزار شده که شبکه گستردهای از مشتاقان کارآفرینی را ایجاد کرده است.
وی افزود: لازم است برنامهها و ایدههای پیشنهادی طبق اعتبارسازی بازار به صورت مدل کسب و کار ارایه شوند، اما آنچه در این برنامه از اهمیت بیشتری برخوردار است تنها اجراشدن برنامه و به توسعه رسیدن آن است.
وی با بیان اینکه برای اولین بار استارتاپ ویکند در اصفهان به صورت اختصاصی به گز، شیرینی و صنایع وابسته آن میپردازد، افزود: البته در گذشته دو دوره استارتاپ ویکند در اصفهان برگزار شده، اما تنها تفاوت این دوره با دورههای قبلی این است که این دوره تخصصیتر شده است و دیگر جنبه عام ندارد، چراکه تحول خاصی را در صنعت گز و شیرینی به همراه دارد.
مدیر مرکز رشد خوشههای فناوریهای گز، شیرینی و صنایع وابسته عتیق با اشاره به اینکه استارتاپ ویکند در طی سه روز متوالی از 16 تا 18 مهر ماه در هتل سفیر اصفهان برگزار میشود، اضافه کرد: در طی این مدت شرکت کنندگان شامل متخصصان حرفه گز، شیرینی، شکلات و بیسکویت، طراحان، مدیران تجاری، افراد دنبال کسب کارهای نوین و بازاریابهای حرفهای گرد هم میآیند تا ایدههایشان را مطرح و گروه تشکیل دهند و در نهایت ایدههای منتخب را به مرحله اجرا برسانند.
هندی به معیارهای داوری داوران اشاره کرد و ادامه داد: لازم است برنامهها و ایدههای پیشنهادی طبق اعتبارسازی بازار، به صورت مدل کسب و کار ارایه شوند، اما آنچه در این برنامه از اهمیت بیشتری برخوردار است تنها اجراشدن برنامه و به توسعه رسیدن آن است.
وی ادامه داد: ورود به شبکه کسب و کار صنایع شیرینی، شکلات و صنایع وابسته، امکان جذب در هسته فناوری مراکز رشد شیرینی، شکلات و صنایع وابسته عتیق، اعطای گواهینامه معتبر از دانشگاه جامع علمی کاربردی و بهرهمندی از تسهیلات قرض الحسنه بلند مدت از جمله ارزشهای پیشنهادی برای تیمهای شرکت کننده در برنامه است.
مدیر مرکز رشد خوشههای فناوریهای گز، شیرینی و صنایع وابسته عتیق با بیان اینکه دانشگاه علمی و کابردی اجرا کننده برنامه استارتاپ ویکند است، ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان، گروه صنعتی مینو، شرکت گزسکه، بنیاد ملی نخبگان استان اصفهان، مرکز رشد خوشه فناوریهای گز، شیرینی، شکلات و صنایع وابسته، مرکز آموزش عالی علمی کاربردی عتیق از جمله اسپانسرهای این برنامه هستند. همچنین علاقهمندان برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت ir.uastartup مراجعه کنند.
همچنین، رییس مرکز علمی و کاربردی عتیق با بیان اینکه خواسته دانشگاه این است که با مجموعههای صنفی به تعامل برسد تا در این دورهها شرکت کنند، اظهار کرد: تلاش این است تا 110 اتحادیهای که داریم استارتاپ را اجرا کنند تا یک طوفان ذهنی ایجاد شود و از فکرهای جوان برگزیده استفاده کنیم.
محمد گوهریان با بیان اینکه ایدهها در خصوص محصولات وابسته به گز و شیرینی به شکلهای مختلف و جدید است، گفت: این امکان وجود دارد که ایدهها تلفیقی با صنایع دیگر باشد. زمانی این ایدهها اجرایی میشوند که در جهت رفع نیاز صورت گرفته باشند.
رییس مرکز علمی و کاربردی عتیق با بیان اینکه هر ساله باید پنج هسته فناوری را جذب کنیم، خاطرنشان کرد: هستههای فناوری شامل یک دوره شش ماهه پیش رشد و سه ساله رشد است و امیدواریم امسال نیز پنج هسته فناوری را جذب کنیم.
انتهای پیام