ˈمحمدحسین مقیمیˈ عصر سه شنبه در کارکروه تحول اداری استان مرکزی افزود: دستیابی به شاخص های توسعه فرایندهای متنوعی را شامل می شود که تقویت زیر ساختهای علمی، حمایت از مخترعان، مبتکران جوان و فراگیری رسالت شرکتهای دانش بنیان در حوزه تولید از آن جمله است.
وی ادامه داد: اگر تولید ملی توام با ارزش آفرینی علمی و فناوری باشد، اشتغال آفرینی پایدار شتاب گرفته و تضمین می شود.
استاندار مرکزی حمایت دولت از بنگاههای علمی و شرکتهای مبتنی بر دانش بومی را امری مهم توصیف کرد و افزود: دولت برای توسعه اشتغال به ویژه در بومی سازی طرحهای اشتغالزا عزمی راسخ دارد و دراین راستا از روشهای هدفمند و ظرفیتهای حساب شده بهره می گیرد.
مدیر پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: 33 پارک علم و فناروی در کشور وجود دارد که حمایت از شرکتهای دانش بنیان با محوریت توسعه اشتغال را در دستور کار دارند.
ˈ محمدرضا سنگی ˈ اظهار کرد: 150 مرکز رشد نیز با هدف حمایت از این شرکتها و ارایه آخرین یافته های علمی و فناوری در کشور فعال است.
او بیان کرد: به منظور توسعه فعالیتهای دانش بنیان ایجاد مرکز رشد گل و گیاه محلات و استقرار مرکز رشد فناوری در دانشگاه صنعتی اراک در دستور کار قرار گرفته است.
وی از اتمام پروژه عمرانی پارک علم و فناوری استان در محور اراک- خمین خبر داد و افزود: این مرکز فناوری با دارا بودن دو هزار و 200 متر فضای آزمایشگاهی پذیرای شرکتهای دانش بنیان خواهد بود.ک/2
7112/560/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir