استاندار خوزستان گفت: شرایط استان در حوزه آموزش و پرورش مطلقا خوب نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،منطقه خوزستان، عبدالحسن مقتدایی در نشست مشترک شورا و حامیان آموزش و پرورش استان خوزستان که امروز، در سالن همایشهای شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت آموزش و پرورش خوزستان خوب نیست. همانطور که ما مدیران خروجی تصمیمسازان و تصمیمگیران گذشته بودهایم، کسانی هم که در آینده و در سه دهه دیگر، آینده را از ما تحویل خواهند گرفت، واجبالتعلیمهای کنونی هستند و اگر جامعه آینده، جامعهای پرنشاط و موفق باشد، نتیجه عملکرد ماست و هر ناهنجاری هم که در جامعه وجود داشته باشد، نتیجه عملکرد ما به عنوان مسئولان نظام است.
وی ادامه داد: با وجود وضعیت کنونی آموزش و پرورش، در آینده چه مجموعهای تحویل خواهیم داد؟ در حد فاجعه است. آسیبهای اجتماعی دقیقا مانند ویروسهایی که رایج هستند، در و پیکر و پنجره نمیشناسند و از یک غفلت استفاده میکنند و ضربه را خواهند زد.
استاندار خوزستان گفت: در زندانها، جماعتی وجود دارد که زیر 18 سال هستند و عمدتا کسانی هستند که بعد از دوران ابتدایی نتوانستهاند مدارج تحصیلی را طی کنند. همه کسانی که در زندانها هستند، نتیجه عملکرد ما به عنوان برنامهریزان در ابعاد مختلف هستند. شرایط استان خوزستان مطلقا شرایط خوبی نیست. کسانی که در این نشست حضور دارند از بخشداریها، فرمانداریها، کلیه دستگاههای انتظامی و نظامی، خدماتی و غیره هستند و بیایید کاری انجام دهیم که نسبت به آینده جامعه شرمنده نشویم.
مقتدایی افزود: تصور کنید تا سه دهه آینده چه فاجعهای در نیروی انسانی رخ میدهد، ما نباید انتزاعی برخورد کنیم. باید نسخهای بپیچیم که خدمات را به هم پیوند دهد.
وی اظهار کرد: چرا بگذاریم در ذهن یک کودک نقش منفی از ارایه خدمات بسته شود؟ مگر چه میشود که صنعتی در مناطق روستایی وسایل ایاب و ذهاب کارکنان خود را اندکی افزایش دهد و دانشآموزان را از محل سکونت روستاییشان به محل استقرار مدرسه آنها جابهجا کند؟ اقدام در این زمینهها، بخشی وظایف انسانی و بخشی هم وظایف دستگاههای عمومی است.
استاندار خوزستان گفت: برای دانشآموزی که باید در آینده عضو شورای روستا، عضو هیات مدیره و غیره باشد، چگونه میشود همبستگی و پیوستگی خدمات را ایجاد کرد تا این دانشآموز، فردی شود که وقتی بزرگ شد به دنبال رفع عقدههای خود نباشد؟
مقتدایی عنوان کرد: از همه دستگاهها خواستهایم که امسال کاری کنیم تا رتبه ناپسندی که به استان خوزستان در حوزه آموزش و پرورش داده شده است، رفع شود و جایگاه استان در کشور ارتقا یابد. البته کاش همه استانهای کشور در محدوده رتبههای یک تا سه باشند و نه از یک تا سی و یک.
وی گفت: نقاطی را برای ارایه خدمات و کمک تعیین نمیکنیم؛ البته نقاط مدنظر مدارس درون شهر نیستند، بلکه مدارس حاشیه شهر، روستاها و مناطق محروم مورد توجه بیشتر هستند. دستگاهها کمک به سیستم آموزش و پرورش را به مجموعههای خود ابلاغ کنند تا هنگام بازگشایی مدارس بهسازی درون مدارس، محیط بیرون مدارس، بستههای حمایتی و برقراری سرویس مدارس به خوبی صورت بگیرد.
استاندار خوزستان اظهار کرد: امسال باید دانشآموز محروم و واجبالتعلیم احساس کند که یک فضایی مفرح و متفاوت با خانه ایجاد شده است.
انتهای پیام