ˈ محمد حسین مقیمی ˈ شامگاه یکشنبه در شورای هماهنگی دانشگاه های استان مرکزی افزود: دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی به عنوان موتور محرکه جامعه و خاستگاه نخبگان از نقش قابل توجهی در تحقق سند چشم انداز برخوردارند.
وی خاطر نشان کرد: صنعت نیز درراستای توسعه و بهبود فرایند تجارت کالاهای با فناوری پیشرفته و حضور فعال تر کشور در بازار جهانی و داخلی نقش مهمی به عهده دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: حضور فعالان صنعتی و دانشگاه در این نشست ها موجب پیدایش زبان مشترک و زمینه تعامل پایدار و سازنده دو طرف می شود.
ˈ شکرالله حسن بیگی ˈ افزود: حوزه صنعت یکی از مخاطبان اصلی پژوهش دانشگاهی است و تعامل صنعت و دانشگاه یکی از مولفه های اصلی توسعه پایدار است.
وی خاطر نشان کرد: پارک علم و فن آوری با معرفی خود از طریق مطبوعات به نخبگان و دانشگاهیان می تواند زمینه توسعه و پیشرفت بیش از پیش استان را فراهم کند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری استان مرکزی ادامه داد: همچنین پارک علم و فن آوری با معرفی فعالیت های خود می تواند جوانانی که روحیه ابتکار دارند را جذب و شرایط ایجاد اشتغال برای آنان را فراهم کند.
رییس پارک علم و فن آوری استان مرکزی هم گفت: 88 شرکت در حوزه های صنایع فلزی و IT ( فناوری اطلاعات) در این استان فعال هستند و از کمک های پارک علم و فن آوری بهره مند می شوند.
ˈمحمدرضا سنگیˈ مهمترین وظیفه پارک علم و فن آوری را مناسب سازی بستر توسعه شرکت ها عنوان کرد و افزود: مهمترین هدف این پارک تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی است.
هم چنین استاندار استان مرکزی به همراه معاونان و مدیران کل استانداری از بخش های مختلف پارک علم و فن آوری استان مرکزی بازدید کردند.
33 پارک علم و فن آوری در سطح کشور فعال است و 150 مرکزی رشد در این پارک ها وجود دارد که پارک علم و فن آوری استان مرکزی در سطح یک قرار دارد.
مرکز رشد یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل کرده تأسیس می شود و با ارایه امکانات و تسهیلات از شرکت های جدید حمایت می کند.ک/3
716/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir