سیروس داودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاثیرگذاری روحانیون در جامعه به ویژه در بین نسل های جوان و نوجوان می تواند روند فرهنگ سازی برای حفاظت از محیط زیست را در کشور شتاب بخشد.
وی ادامه داد: بر این اساس اداره کل منابع طبیعی استان برنامه های مدون و مستمری برای تعامل و همکاری بیشتر با روحانیت تعریف و اجرا می کند.
داودی با بیان اینکه در این زمینه کتاب ها و جزوه های تبلیغی توسط این اداره کل تهیه و در اختیار روحانیون قرار گرفته است، افزود: هم افزایی نیروهای این نهاد با قشر روحانیت به ویژه در ماه رمضان بستر ترویج و گسترش فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی را افزایش داده است.
وی با اشاره به استقبال روحانیون از اجرای این طرح، اظهار امیدواری کرد: ادامه روند کنونی بتواند زمینه را برای تبیین بیش از پیش جایگاه و نقش منابع طبیعی در زندگی مردم فراهم کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی تاکید کرد: دستیابی به هدف یاد شده موجب می شود هر فرد به عنوان یک حامی منابع طبیعی خود را مسوول حفظ و حراست از این گنجینه های خدادادی قلمداد و مانع از تخریب و آسیب دیدن آن توسط افراد سود جو و غیرآگاه شود.
7223/587
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير: newsroom@irna.ir
تماس بی واسطه با مسئولین