حجت الاسلام ˈاسماعیل خاتمی نژادˈ در خطبه های نمازجمعه افزود: یکی از اهداف گروهک داعش، مخدوش کردن چهره اسلام است که در این راستا با انجام قتل های فجیع و سایر اقدامات شرم آور، سعی در به وجود آوردن جو اسلام هراسی در دنیا را دارد.
امام جمعه آشتیان اضافه کرد: امیدواریم مردم عراق با بصیرت و بلند نظری خود دست این تروریست های جانی را از کشور و منطقه خود کوتاه کنند.
وی با بیان اینکه خون شهدای هفتم تیرماه باعث شد، مردم انقلابی بیش از گذشته به راه و آرمان انقلاب اسلامی وفادار بمانند، گفت: در این واقعه دکتر ˈغلامرضا دانش آشتیانیˈ نماینده فقید شهرستان آشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز به شهادت رسید.
وی با توصیه به بهره گیری از ماه مبارک رمضان گفت: این ماه مبارک فرصت بسیار مناسبی برای زدودن گناهان از دل و کسب ثواب و ره توشه برای آخرت است .
وی افزود: باید برای ورود به این ماه مبارک فضای شهر و جامعه عوض شود و همه مردم شان این ماه را نگاه دارند و امر به معروف و نهی از منکر در این مدت پررنگ تر باشد.ک/2
7113/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir