به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی رئیس سازمان نظام پزشکی عصر روز گذشته 30 اردیبهشت ماه در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان اوقاف امور خیریه و نظام پزشکی، امضای این تفاهمنامه را نشان از نگاه مترقی مسئولان سازمان اوقاف دانست.
زالی با اشاره به تغییر سیمای بیماری ها در کشور گفت: رشد شهرنشینی و تغییر سبک زندگی از عوامل ورود بیماری های جدید است.
رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به رشد بیماری های غیرقابل واگیر مانند سرطان گفت: سرطان، حوادث ترافیکی و بیماری های قلبی از موضوعاتی است که مداخلات پزشکی در آن بسیار سخت است. این نوع مداخلات پزشکی ظرفیت و توان گسترده ای می خواهد.
وی با اشاره به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت گفت: انشاء و مهندسی این سند با دو موضوع مساله محوری و آینده نگری بیان شده است.
رییس سازمان نظام پزشکی ادامه داد: مشارکت مردم، شهروندان، ارتقای سلامت و خودمراقبتی از نکات این سند است.
زالی درخصوص این تفاهم نامه مشترک که بین سازمان اوقاف و سازمان نظام پزشکی امضا شده است گفت: سازمان نظام پزشکی با دارا بودن 210 اداره در شهرستان های کشور ظرفیت کاملی در این امر دارد.
وی با اشاره به تعهد جامعه پزشکی نسبت به سلامت جامعه گفت: بسیاری از پزشکان از گذشته در موضوع وقف ورود کرده اند و به کمک و خدمت رسانی در این عرصه مبادرت کردند.
رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه سلامت و وقف با یکدیگر پیوند دارند گفت: قطعا با فرآیند مدیریتی و این تفاهم نامه این همکاری دو نهاد ارتقا می یابد.
زالی با اعلام اینکه هم اکنون 500 مرکز بهداشتی وقفی در سراسر کشور پراکنده است افزود: ارائه خدمات کافی، متناسب، و به هنگام از مجموعه مراکز خدمات بهداشتی حوزه وقف خواهد بود.