نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: شناخت دقیق و کافی ظرفیتهای استان امر ضروری برای جهاد دانشگاهی هرمزگان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خلیج فارس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی در دیدار با رئیس و معاونین جهاد دانشگاهی هرمزگان با اشاره به اینکه در یکی از احادیث آماده است تا کسی نعمتها را به خوبی نشناسد، نمیتواند شکر آن را به درستی به جا بیاورد، افزود: باید تمامی ظرفیتهای استان را به درستی شناخت تا بتوان از آنها بهره گرفت و به سوی عمران و آبادانی پیش رفت.
وی با بیان اینکه در بحث علم و استفاده از مزیتهای دریا متاسفانه عقبگرد کردهایم، گفت: نحوه استفاده جدید از دریا با گذشته متفاوت شده است برای مثال در گذشته جزیره کیش به عنوان جزیره مروارید شناخته می شد اما در حال حاضر مرواریدی دیگر صید نمیشود و سبب شده است یک شغل پر درآمد از مجموعه مشاغل پر درآمد استان خارج شده است و این خود یک عقبگرد است.
آیت الله نعیم آبادی اضافه کرد: ظرفیتهای استان بالا است و باید شما آنها را به درستی بشناسید و ببینید قبلا از دریا چه استفاده ای می شده و الان چه استفاده ای می شود.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه ما تنها خلیج فارس را نداریم، عنوان کرد: نباید در این میان از ظرفیت های دریا عمان نیز غافل شد و باید بگویم کسی که در کنار خلیج فارس و دریای عمان باشد و نتواند از این نعمت های الهی به درستی بهره بگیرد، شجاعانه باید کمبود و ضعف خود را قبول کند.
وی با اشاره به هوای شرجی هرمزگان خاطرنشان کرد: شرجی استان را به عنوان دریای دوم میدانم که تا کنون مورد غفلت قرار گرفته و باید از مزایای آن استفاده کرد زیرا این پدیده در سایر کشورها برای راحتی مردم به کار گرفته می شود پس قابلیت اجرای آن در استان هرمزگان قطعاً وجود دارد.
آیت الله نعیم آبادی افزود: تمام درختان استان به برکت دریای دوم و یا همان شرجی به حیات خود ادامه می دهند و باید از این نعمت نیز به درستی بهره برد.
وی با بیان اینکه تاکنون از ظرفیتهای استان به درستی استفاده نشده است، تصریح کرد: از خلیج فارس تنها چیزی که مورد بهره برداری قرار میگیرد صید و تردد است و دریای دوم(شرجی) نیز تا کنون مورد توجه قرار نگرفته شده است.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان باید ظرفیتهای مختلف استان را مورد بررسی قرار دهد، بیان کرد: اولویت نخست جهاد دانشگاهی هرمزگان، شناخت نقاط قوت و ضعف استان است.
وی اضافه کرد: اقدامات مناسبی از سوی جهاد دانشگاهی تاکنون در استان هرمزگان انجام شده است اما ظرفیت های استان بیشتر از این است، خداوند به هرمزگان نعمتهای زیادی بخشیده است اما نحوه استفاده از آن بحث دیگری است که باید به آن بیشتر توجه کرد و در کسب علم آن بیش از پیش کوشا باشیم.
آیت الله نعیم آبادی در پایان خطاب به سرپرست جدید جهاددانشگاهی هرمزگان گفت: شما یکی از افراد قدیمی همان مجموعه هستید که با دغدغههای آن آشنا بوده و خوشبختانه از الفبای مجموعه خبر دارید و با اعضای مجموعه تعامل و صمیمیت مناسبی دارید و توقع از شما برای ارتقا مجموعه جهاد دانشگاهی استان بیشتر است.
انتهای پیام