ˈمهدی خلاصه زادهˈ روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای حل مشکل کم آبی در روستاهای دره، منشاد، بنادک سادات، هنزاء، گل افشان، فخرآباد، ابراهیم آباد، مدوار، سریزد و ثانی آباد طرح هدف مندی توزیع آب در دست اجرا است.
وی ادامه داد: در قالب اجرای این طرح و بر اساس هماهنگی و برنامه ریزی در طول سه روز آب روستاییان قطع و در مخازن ذخیره و در سایر ایام هفته بین مشترکان توزیع می شود.
رییس آبفار مهریز با اشاره به اینکه تاکنون جیره بندی آب در روستاهای مهریز اجرا نشده است، خاطرنشان کرد: اگر مشترکان خانگی، تجاری و صنعتی بین 20 تا 25 درصد در مصرف آب آشامیدنی و بهداشت خود صرفه جویی کنند بحران کم آبی امسال را بدون مشکلی پشت سر می گذاریم.
خلاصه زاده اظهار کرد: هم اکنون آب 10 هزار و 393 مشترک تحت پوشش در پنج دهستان بخش مرکزی مهریز توسط 41حلقه چاه و یک قنات توزیع می شود.
مدیر امور آبفار مهریز افزود: کمبود بارندگی و خشکسالی های مکرر طی چند سال گذشته بشدت روی سفره های زیر زمینی این مناطق اثرگذاشته و تنها راه عبور از بحران صرفه جویی است.
خلاصه زاده گفت: برای حل این مشکل و کم کردن آلام مردم روزهای گذشته با همکاری برخی دستگاه های اجرایی، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی جلسات هم اندیشی برگزار شده است.
وی افزود: برای برطرف کردن مشکل کم آبی ساکنان مناطق روستایی شهرستان مهریز طرح هدفمندی توزیع آب و آبرسانی با تانکر های سیار اجرا می شود.
در بخش مرکزی مهریز پنج دهستان شامل ارنان، میانکوه، تنگچنار، بهادران و خورمیزات با حدود 150 آبادی و جمعیتی حدود 20 هزار نفر وجود دارد. ک3
7541/616
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir