محسن بنگر در مورد حضور عليرضا رحيمي به عنوان مديرعامل در باشگاه پرسپوليس و اينکه آيا با او مشکلي دارد، گفت: خيليها فکر ميکنند من با رحيمي مشکل دارم اما واقعيت اين است که من با خوروش سرپرست پيشين سپاهان مشکل داشتم. رحيمي بزرگتر من است و من هميشه به بزرگتر از خودم احترام ميگذارم. صحبتهاي من به خاطر اين نيست که رحيمي به پرسپوليس آمده بلکه واقعيت است، من يک فصل خوب را با رحيمي سپري کردم و قهرمان هم شدم.
به گزارش تسنيم، وي ادامه داد: برخيها در اين چند روز گفتند «دنيا کوچک» است و ما به رحيمي رسيديم، نميدانم چرا اين حرفها را مطرح ميکنند؟ رحيمي به پرسپوليس آمده و ما که پيش رحيمي نرفتهايم. بايد از همين جا به آقاي رحيمي تبريک بگويم که به جمع خانواده بزرگ پرسپوليس ملحق شده است.
مدافع پرسپوليس در مورد اينکه آيا فصل آينده هم در اين تيم ميماند، اظهار داشت: از همان اول گفته بودم در پرسپوليس ميمانم و الان هم بايد با آقاي رحيمي صحبت کنيم و به توافق برسيم.
بنگر تصريح کرد: فوتباليستها جايي بازي ميکنند که راحت باشند، اگر پرسپوليس مشکل مالي نداشته باشد بهترين جاي دنيا براي بازي کردن است. ما هم امکانات تمريني خوبي داريم، هم ورزشگاه خوبي و هم هواداراني که مثل آنها در دنيا وجود ندارد.
وي ضمن تاکيد بر اين مسئله که علي دايي در پرسپوليس ميماند، در پاسخ به اين سوال که چه زماني براي تمديد قرارداد با پرسپوليس اقدام ميکند، گفت: بليت جام جهاني خريدم و ميخواهم براي تماشاي اين مسابقات به برزيل بروم، انشاالله قبل از رفتن به برزيل تکليفم را مشخص ميکنم. خيليها که در اواسط فصل ميگفتند ميرويم حالا دَم از ماندن ميزنند اما من از همان روز اول گفتم ميمانم.
بنگر يادآور شد: من به خاطر پيراهن پرسپوليس به اين تيم آمدم نه پول يا چيز ديگري. پيراهن پرسپوليس براي من يک ميليارد تومان ارزش دارد، يعني اگر تيم ديگري به من 2 ميليارد بدهد من حاضر هستم با کمتر از نصف اين قرارداد در پرسپوليس بمانم.
وي در پايان گفت: متاسفانه از قول من مصاحبهاي چاپ شده بود که در آن گفته بودم با رحيمي خرده حساب دارم، بايد بگويم که من اصلاً چنين مصاحبهاي نکردم و آن را تکذيب ميکنم. من هيچ صفحهاي در فيسبوک ندارم و درخواست ميکنم خبرنگاران از صفحاتي که به نام من است استفاده نکنند و از طريق آن نقل قول از طرف من نزنند.