نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: راهبرد نظام جمهوری اسلامی توسعهی اقتدار سیاسی، علمی و اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی سیستان و بلوچستان، حجتالاسلام «ابوترابیفرد» در شورای برنامهریزی استان افزود: سیستان و بلوچستان با همدلی و برنامهریزی به کانون توسعه کشور تبدیل میشود.
نایب رئیس مجلس گفت: امروز سیستان و بلوچستان و برادران شیعه و سنی ما به معنای واقعی کلمه نماد برجسته وحدت امت اسلام هستند و در یک صف متشکل با خونهای مقدس شیعه و اهل سنت که در هم آمیخته شده است، از عزت و وحدت اسلامی دفاع میکنند.
ابوترابیفرد گفت: مجلس در کنار دولت آمادگی دارد تا هرگونه همکاری و برنامهای را برای توسعهی سیستان و بلوچستان انجام دهد.
وی از طرح انتقال آب با لوله به مزارع سیستان به عنوان پروژهای مهم و راهگشا نام برد و اظهار امیدواری کرد با همکاری دولت و مجلس شاهد رشد و شکوفایی کشاورزی در حد و اندازه سیستان و بلوچستان باشیم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان نیاز به طرحهایی سنجیده و تخصصی دارد، چون رشد پایدار اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این استان در راستای توسعهی ملی و وحدت محقق میشود.
ابوترابیفرد گفت: نگاهی که هماکنون معطوف استان سیستان و بلوچستان است نگاه امید بخشی است.
وی اظهار کرد: کاهش فاصلهی استان سیستان و بلوچستان و استانهایی که توسعهیافتگی بیشتری دارند از نتایج برنامههای در دست اجرای دولت است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: موضوع توسعهی بنادر استان و افزایش ظرفیت بهرهبرداری بنادر کشور از راهبردهایی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تأکید دارند و باید بنادر استان را با برنامهریزی جامع توسعه داد.
ابوترابیفرد گفت: دولت باید به سمت کاهش فروش نفت و با برنامهریزی درست برای تبدیل نفت به فرآوردهای باارزش زیاد که نقش مهمی در توسعهی اقتصادی کشور دارد حرکت کند.
وی گفت: کمبود منابع آب از مسائلی است که دنیا با آن روبروست و کشور ایران در شرایطی است که با منابع آبی محدود شناخته شده است. ما باید استفاده از منابع بهینه و با ارتقاء بهرهوری را مدنظر قرار دهیم و استفادهی صحیح از منابع موجود را مدیریت کنیم.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر پروژهی آبیاری تحت فشار در سیستان تحقق یابد یک تحول عظیم در اقتصاد، کشاورزی و اشتغالزایی منطقه رقم میزند.
ابوترابیفرد خاطرنشان کرد: برای رسیدن به نقطهی مطلوب و کارآیی لازم دستگاههای اجرایی باید از همهی نیروها استفاده کنیم و شاخص انتخاب افراد باید علمی اخلاقی و عقیدتی باشد نه سیاسی. ما میتوانیم نیروهایی که با ما فاصلهی سیاسی دارند را کنار خود داشته باشیم.
انتهای پیام