مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان فارس گفت: تحقق شعار دولتها در فقرزدایی و کاهش آمار بیکاری و ایجاد رونق اقتصادی، با توجه بیشتر و بهتر به توسعهی صنعت گردشگری امکانپذیر است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی فارس، «مصیب امیری» امروز( شنبه 5 مهرماه) در دیدار فعالان گردشگری فارس با نمایندهی ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز گفت: در صنعت گردشگری مشاغل با سرمایههای اندک ایجاد میشود و بازده بسیار زیادی دارد.
وی افزود: صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پاک و پویا، با سرمایهگذاری اندک و اشتغال عظیم پس از صنایع نفت و خودروسازی یکی از پردرآمدترین صنایع محسوب میشود.
امیری با اشاره به آمارهای جهانی، گفت: ایران در سالهای اخیر توانسته رتبهی نخست رقابتپذیر بودن هزینههای سفر برای گردشگران را کسب کند، در گزارش سازمان جهانی جهانگردی و مجمع جهانی اقتصادی ایران در حالی در مکان 98 قرار دارد که نسبت به سال گذشتهی میلادی که رتبهی 114 بود، 16 پله صعود کرده است.
وی ادامه داد: در سال 2013 سهم صنعت گردشگری ایران از تولید ناخالص داخلی حدود 119 میلیون دلار معادل 4.2 درصد بود و پیشبینی میشود در سال 2022 این رقم به چهار درصد برسد.
او با اشاره به گزارش یادشده، خاطرنشان کرد: حدود 475 هزار ایرانی در صنعت گردشگری و صنایع مرتبط با آن اشتغال دارند که این میزان 2.1 درصد از کل نیروهای فعال در ایران است و پیشبینی شده این در سال 2022 به 2.8 درصد افزایش یابد.
امیری تبلیغات مناسب، بازاریابی حرفهای، ایجاد زیر ساختهای مناسب، حمایت مؤثر از سرمایهگذاری، آموزش و فرهنگ سازی، حفظ و صیانت از میراث فرهنگی، حمایت از صنایعدستی و صنعتگران استان را از اقداماتی دانست که بر بسط و توسعهی صنعت گردشگری فارس تاثیرگذار است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس همچنین با اشاره به داشتههای مذهبی، فرهنگی، میراثی و تاریخی این استان، گفت: در فارس 2 هزار و 800 اثر ثبتشده تاریخی، 30 اثر معنوی و 4 اثر ثبتشده جهانی وجود دارد.
امیری وجود بارگاه ملکوتی حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) را همچون نگین انگشتری شیراز دانست و با تاکید براینکه برکت وجود یک هزار و 400 امامزاده و نور وجود 14 هزار و 600 شهید دفاع مقدس در فارس، این شهر و استان را به لحاظ مذهبی و معنوی، متمایز کرده است، بهره بردن از این همه ظرفیت را راهگشای رشد اقتصادی دانست.
انتهای پیام