به گزارش خبرنگار ایرنا ، این حادثه امروز در تقاطع روستای سیوند،در نزدیکی شهرستان مرودشت رخ داد و طی آن پانزده نفر از مصدومان حادثه تصادف اتوبوس با کامیون به بیمارستان شهید مطهری مرودشت منتقل و خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت کردند .
این روابط عمومی می افزاید : امدادگران اورژانس 115 بلافاصله با اطلاع از موضوع به محل حادثه عزیمت کردند و مصدومان را به بیمارستان آموزشی درمانی شهید مطهری مرودشت انتقال دادند.
صفدری ، سوپر وایزر وقت بیمارستان مرودشت در این خصوص اظهار داشت : با کسب اطلاع از وقوع این حادثه ، کد بحران بیمارستان فعال و با فرا خوانی نیروهای مورد نیاز ، آمادگی لازم برای پذیرش بیماران ایجاد گردید و پس از ورود بیماران ، تریاژ و اقدامات اورژانسی انجام واز این تعداد بیمار یک نفر به مرکز استان اعزام ، چهار نفر به بخش های بستری اعزام شدند و 10 نفر دیگر در بخش فوریت ها تحت نظر می باشند که حال عمومی آنها رضایت بخش است .
علت این حادثه از سوی کارشناسان در حال بررسی است.
شهرستان مرودشت در فاصله 45 کیلومتری شمال شیراز در استان فارس است .
677
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir