فرماندار جاسک گفت: مطالعات کارشناسان دولتمردان «تدبیر و امید»، به این نتیجه رسیدهاند که توسعهی هرمزگان باید بر پایهی دریا باشد از اینرو سواحل مکران دروازه طلایی و مهمترین مرز دریایی کشور است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خلیجفارس از جاسک،«علی سالاری» در جلسهی کمیتهی برنامهریزی شهرستان با بیان این موضوع که کمیتهی برنامهریزی تنها محل توزیع اعتبارات نیست و توزیع اعتبار فقط یکی از اقدامات و وظایف این کمیته است، دامنه اختیارات این کمیته را بسیار وسیعتر از موجود دانست.
وی افزود: باید در این کمیته برنامهها و طرحهای دستگاهها واکاوی شده و برای هماهنگی و بهتر اجرا شدن برنامهها، برنامهریزی کرد.
فرماندار جاسک با اشاره به نظریه پایه توسعه استان هرمزگان به تشریح این نظریه پرداخته و گفت: هدف این نظریه هماهنگی دستگاهها و نهادها، سوق دادن طرحها و پروژههای آنها در جهت توسعهی استان با توجه به امکانات و تواناییهای منطقه است.
سالاری در ادامه به اهمیت استفاده از دریا پرداخت و گفت: دریا یک ثروت عظیم است و کشور ایران در حوزهی دریا با در اختیار داشتن حدود 3000 کیلومتر خطوط ساحلی و دسترسی به دریا از شمال و جنوب کشور همچنین دسترسی به آبهای آزاد دارای جایگاه ویژهای در دنیاست.
وی تصریح کرد: دولت بهطور قطع به این نتیجه رسیده که توسعهی استان هرمزگان باید بر پایه دریا باشد و افق توسعهای استان بر این اساس تعریف شده و باید همهی دستگاهها، طرحها و پروژههای آینده خود را با توجه به اسناد بالادستی برنامهریزی کرده و در این چارچوب هدایت کنند.
نمایندهی دولت در جاسک خاطرنشان کرد: باید از دریا و سواحل در استفاده از منابع غذایی، انرژی و سوختهای فسیلی و نیز تجارت دریایی بهترین بهرهبرداری را انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین صادرات و واردات از طریق دریا انجام میشود و با توجه به اینکه شهرستان جاسک در کنارسواحل مکران واقع و نیز برنامهها و افقی که دولت برای جاسک ترسیم کرده بهترین فرصت در اجرایی شدن برنامهها و پیشرفت و توسعه شهرستان است.
به گزارش ایسنا، شهرستان جاسک در شرقیترین نقطه از استان هرمزگان و فاصلهی 320 کیلومتری از مرکز استان قرار گرفته و با توجه به سفر رئیسجمهور دولت «تدبیر و امید» و تبدیل شدن شهرستان جاسک به منطقهی ویژه انرژی، منطقهی آزاد شیلاتی و کشاورزی همچنین وجود سواحل مکران مورد توجهات کشور همچنین کشورهای دنیا قرار گرفته است.
انتهای پیام