رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: خدماتی که باید به بیماران تالاسمی ارائه شود در اکثر نقاط کشور در دسترس نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی مازندران، «قاسمجان بابایی» امروز(چهارشنبه 23مهرماه) در دومین همایش ملی تالاسمی، فرصتها و چالشها که در هتل بزرگ رامسر برگزار شد، ضمن تشکر از برگزارکنندگان این همایش گفت: بعد از انقلاب که تالاسمی یک بیماری کشنده بود با زحمات پزشکان و خدمات دولت این بیماری کشنده تبدیل به یک بیماری مزمن شد.
وی افزود: امروز بیماری تالاسمی یک بیماری مزمن شده و بیماران میتوانند عمر بالایی داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به تبعات اجتماعی این قشر بیمار تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده هنوز کارهای به زمین مانده زیاد است و ما بیشترین پیوند مغز استخوان تالاسمی را در دنیا داریم.
وی افزود: خدماتی که باید به بیماران تالاسمی ارائه شود در اکثر نقاط کشور در دسترس نیست.
جان بابایی اظهار کرد: وزارت بهداشت خدمات زیادی را در شکل بستری این بیماران داده و یکی از مهمترین بستههایی که قرار بود انجام شود بسته بیماران صعبالعلاج بوده است.
وی با بیان اینکه بحث تولید علم باید بیشتر در دانشگاه اتفاق بیفتد، افزود: در مازندران مرکز تحقیقات تبدیل به پژوهشکده شده و بحث ناشناختههای تالاسمی و همراهی تالاسمی با دیگر بیماران نوع درمان آنها از موضوعاتی است که در حال بررسی است.
جان بابایی خاطرنشان کرد: انشاالله دانشگاه با تولید علم بتواند با شناخت بیشتر تالاسمی در ابعاد مختلف بشناسد و راه درمان مناسبی را بیابد.
وی یادآور شد: این همایش فرصتی است که با بحث درباره مسائل اجتماعی و نیز مسائل درمانی خدمات بهتری را به این قشر ارایه کنیم.
انتهای پیام