مدیر سازمان اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی گفت: در سیستم کسب و کار، به نیاز بازار استان قزوین توجهی نمیشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قزوین، محمدمهدی اویسی در جلسه مدیران و اعضای جهاددانشگاهی قزوین با استاندار اعلام کرد: در سیستم کسب و کار، به نیاز بازار استان توجهی نمیشود و بر اساس استاندارد کسب و کاری موفق خواهد بود که محصول تولید شده در بازار به فروش برسد و در این مرحله چرخه کسب و کار تکمیل خواهد شد.
وی ادامه داد: برای شکل گیری چرخه کسب و کار سه تیم دانش محور نیاز است که یکی از این تیمها فنی است و باید ایده فناوری را مورد بررسی قرار دهد.
مدیر سازمان اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان قزوین از بازار به عنوان دومین بخش این چرخه یاد کرد و افزود: بازار یکی از حلقههای مفقوده است که در تجاری سازی به آن توجه نمیشود.
وی تصریح کرد: در یکی از اقدامات پیشرو، مقرر شده این مرکز با شناسایی چند کارآفرین چرخه تولید کفش را در استان تکمیل کند و نگاه کسب و کاری را عملیاتی کند، همچنین در صنایع دستی، فرش، ساخت عروسک و پرورش برخی گونه های آبزیان گامهای خوبی برداشته شده است.
مهدی گلدوزها مدیر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین در این جلسه خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی از مهرماه 91 آغاز به کار کرده و با 11 رشته فعالیت خود را ادامه میدهد.
وی گفت: این دانشگاه با هدف تربیت نیروی متخصص و مهارتی و ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان تاسیس شده است و کارورزی دانشجویان به صورت عملی و در جهاددانشگاهی انجام میشود.
سرپرست اداره فعالیتهای فوق برنامه جهاددانشگاهی قزوین تصریح کرد: براساس تاکیدات مقام معظم رهبری بر کرسیهای آزاد اندیشی در معاونت فرهنگی این نهاد، دبیرخانه این کرسیها در جهاددانشگاهی شکل گرفت تا موضوعات مطرح شده به درستی انتخاب شوند.
فرشاد پیله چی مدیر برنامه ریزی و نظارت آموزشی جهاددانشگاهی نیز گفت: در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی ارتقا فرهنگی و علمی در دستور کار قرار گرفته است.
وی یادآور شد: دوره آموزشی سفره سالم برای نخستین بار توسط جهاددانشگاهی دراستان قزوین برگزار شد و این نهاد همواره بر دو جبهه زیرساختی و پیشرفتی در امر آموزش توجه دارد.
انتهای پیام