مدیر فروش و بازاریابی شرکت فولاد هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 176 هزار تن تختال به خارج از کشور صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خلیجفارس، مهدی شکریزاده با اشاره به اینکه تعداد محموله صادراتی در سال 93 شش ماهه اول شش محموله است، افزود: محصولات فولادی شرکت فولاد هرمزگان به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر شده است.
مدیر فروش و بازاریابی گفت: پارسال، بیش از87 هزار و 860 تن تختال صادر شد و همچنین میزان صادرات در شش ماهه ابتدای سال 93 نسبت به مدت مشابه سال گذشته 188 درصد رشد داشته است.
وی افزود: شرکت فولاد هرمزگان به عنوان پیشرفتهترین شرکت فولادی کشور توانسته است در مدت زمان کوتاهی از زمان راهاندازی تاکنون خود را در بازارهای جهانی به عنوان یک برند معتبر معرفی کند و تختال خود را به عنوان یک تختال با کیفیت در اختیار مشتریان قرار دهد. اعلام رضایت از طرف مشتریان تا کنون و افزایش تقاضا برای محصولات فولاد هرمزگان، خود موید این مطلب است.
مدیر فروش و بازاریابی شرکت فولاد هرمزگان بهرهگیری از پیشرفتهترین تجهیزات که خود باعث تولید محصول با کیفیت میشود، تولید تختال با ابعاد مختلف از عرض 900 تا دو هزار میلیمتر و ضخامتهای 200 و250 میلیمتر، تولید تختال با گریدهای خاص از جمله مزایا و امتیازات فولاد هرمزگان در بخش صادرات است.
وی فولاد هرمزگان را از ظرفیتهای بزرگ، مهم و محورهای توسعه استان هرمزگان دانست و خاطرنشان کرد: فاصله پنج کیلومتری با اسکله منطقه ویژه و بندر شهید رجایی در کنار خلیجفارس بهترین شرایط برای تولید و صادرات فولاد را دارد.
انتهای پیام