معاون برنامهریزی استاندار لرستان گفت: سالانه ۷ هزار و ۱۳۹ نفر از استان مهاجرت میکنند که این مهم به دلیل نبود زیرساخت لازم و بیکاری رخ داده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه لرستان، علی هادی چگنی در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان، افزود: تنها راه برون رفت از چرخه مدار توسعه نیافتگی، حضور بخش خصوصی در استان است.
معاون استاندار افزود: از حدود ۸۰ هزار واحد صنعتی در کشور، ۱۴۷۱ واحد صنعتی در لرستان مستقر هستند که متاسفانه اکثر آنها راکد و تعطیل شدهاند.
وی با بیان اینکه صنعت و معدن موتور توسعه استان قلمداد شده است، افزود: بیش از ۱۷ نوع ماده معدنی شامل سنگهای تزیینی، کربنات کلسیم، گچ و آهک، سیلیک و قیر طبیعی در لرستان وجود دارد و ساانه ۱۲ میلیون متر مربع انواع سنگ ساختمانی در استان تولید میشود.
چگنی با تاکید براینکه لرستان دارای میادین نفتی در کوهدشت و پلدختر بوده و پتانسیل لازم برای ایجاد پتروشیمی را داراست، تصریح کرد: ۶۵۰ کیلومتر لوله خطوط نفت از استان که در مسیر کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق است عبور میکند اما یک لیتر از این نفت خام در استان استفاده نمیشود.
وی با اشاره به اینکه استان از لحاظ بیکاری رتبه اول کشور را داراست، اضافه کرد: رشد ارزش افزوده استان ناشی از بخش خدمات و واسطهگری است.
معاون استاندار تصریح کرد: بدون تردید تداوم این وضعیت در فضای پرشتاب پیشرفت اقتصادی کنونی، فقر، محرومیت و بیکاری را در سیمای استان پررنگتر و چه بسا ماندنی خواهد ساخت.
وی بیان کرد: سهم لرستان از اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای ۳. ۱ درصد بوده در حالیکه ۲. ۳ درصد جمعیت کشور را داراست.
انتهای پیام