فرماندار خلیلآباد گفت: ساخت حدود 100 کارخانه شست وشوی و بسته بندی کشمش در خلیل آباد ضروری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، علی اصغر مرادزاده در جلسه کارگروه کشاورزی شهرستان با بیان اینکه درحال حاضر فقط پنج واحد بسته بندی کشمش در شهرستان داریم، افزود: انگور خلیلآباد از نظر کیفیت در سطح کشور بینظیر است، ولی در بخش فرآوری و صنایع تبدیلی در منطقه ضعیف عمل کردهایم.
وی یادآور شد: کیفیت انگور خلیل آباد برتر و بالاتر از شهرستانهای قوچان، تاکستان، ارومیه، ملایر و سایر شهرستانهای انگورخیز است. از مجموع 12 هزار هکتار سطح زیرکشت محصولات باغی در خلیلآباد جمعا 180 هزار تن در سال محصولات باغی برداشت میشود. میانگین تولید انگور توسط کشاورز نمونه ما 120 تن در هکتار بوده است.
مرادزاده با اشاره به وجود 19 هزار هکتار اراضی کشاورزی که از این میزان 6000 هکتار را باغات انگور تشکیل میدهد، خاطرنشان کرد: سالانه 150 هزار تن انگور در این شهرستان، تولید و 30 درصد این محصول به صورت تازهخوری در منطقه و کشور مصرف میشود. سالانه 30 هزار تن کشمش تولید میشود که نیاز است با این حجم تولید، توجه بیشتری به فرآوری تولید شود.
فرماندار خلیلآباد گفت: در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی، جلسات متعددی با سرمایه گذاران طی دو سال گذشته صورت گرفته است. اقداماتی هم انجام دادهایم که شامل احداث سردخانه 3500 تنی، احداث چندین واحد بستهبندی و شست وشوی کشمش، احداث واحدهای بسته بندی زعفران و احداث 10 واحد ترمینال ضبط پسته است. البته بیش از این باید به سوی ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی سمت پیش برویم.
انتهای پیام