عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گفت: با رعایت استانداردهای جهانی و بهرهگیری از تکنولوژی جدید میتوان فرهنگ مصرف کالاهای داخلی را در جامعه نهادینه کرد.
حمیدرضا محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان و بلوچستان افزود: امروزه متاسفانه مصرف کالاهای خارجی در کشور به یک فرهنگ نادرست مبدل و این امر موجب شده است تا اقتصاد کشور بیش از پیش دستخوش ورود این کالاها به کشور شود.
عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه گفت: اگر کالاهایی که در کشور تولید میشود و به دست مصرفکننده میرسد با کیفیت و استاندارد باشد بیشتر چالشهای پیشرو از بین خواهد رفت.
به گفتهی وی، یکی از اصول اولیه بازاریابی، ارائه محصول مطابق خواست و سلیقه مشتری است و به دلیل تنوعطلبی مشتری محصول تولیدی باید متنوع باشد تا رضایت تمام افراد با سلایق مختلف را کسب کند.
محمدی تصریح کرد: تنوع در محصول خارجی یکی از عواملی است که مصرف کننده داخلی را به سمت خرید آن سوق میدهد و در مقابل تولیدکنندگان داخلی در بسیاری موارد محصول خود را به چند نمونه محدود کردهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در ادامه اظهار کرد: بهرهمندی یک کالا از استانداردهای روز جهانی میتواند به عنوان یک مزیت محسوب شود.
محمدی گفت: از این رو ضروری است توجه بیشتری در زمنیه طراحی و ساخت محصولات داخلی شود تا امکان رقابت بیشتر نیز برای محصولات داخلی بوجود آید.
وی ادامه داد: یک عامل مهم و محرک تولید کننده برای ارتقا سطح کیفیت، افزایش قدرت رقابتپذیری محصول و عامل رقابت در عرصه جهانی است و باید واحدهای تولید داخلی به جایی انفعال در برابر رقبای خارجی به رقابت آنها بروند و به عرصههای جهانی بیندیشند.
عضو هیات علمی دانشگاه در پایان گفت: بستهبندی مطلوب امروزه یکی ازمهمترین عوامل در تولید و عرضه محصول مناسب است و بکارگیری تکنولوژیهای جدید در بستهبندی ضمن افزایش طول عمر و استاندار کالا در جلب مشتری نیز بسیار موثر است که همه تولیدکنندگان باید به این امر مهم توجه لازم را داشته باشند.
انتهای پیام