«شهین یاراحمدی» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: سرفه های خشک و اختلال در بلع، اضطراب و افسردگی، یبوست، تپش قلب، خواب آلودگی، ضعف عضلانی، اضافه یا کاهش وزن ناگهانی و کاهش شنوایی از دیگر علائم اختلالات تیروییدی در سالمندان به شمار می رود.
وی، گرفتن شرح حال، معاینه بالینی، آزمایش های هورمونی، انجام سونوگرافی، انجام اسکن تیرویید و انجام نمونه گیری از گره های تیروییدی (نوعی اختلال تیروئیدی) از جمله راه های تشخیص مشکلات تیروییدی است.
** اهداف راهبردی برنامه ملی تیروییدی تا پایان سال 96
مدیر برنامه ملی تیرویید وزارت بهداشت به اجرای برنامه کشوری غربالگری بیماری کم کاری تیرویید نوزادان از سال 84 اشاره کرد و گفت: اگر این بیماری در نوزادان تشخیص داده شود، منجر به عقب ماندگی ذهنی خواهد شد.
یاراحمدی با بیان اینکه تاکنون هشت میلیون نوزاد در این برنامه غربالگری شده اند، افزود: حفظ حداقل 98 هزار و 820 نمره ضریب هوشی در سال، از دستاوردهای مهم و ارزشمند اجرای برنامه غربالگری نوزادان است.
وی یادآور شد: استمرار اجرای موفق برنامه غربالگری نوزادان با حفظ شاخص های موجود، استقرار برنامه ثبت غربالگری و مراقبت بیماران شناسایی شده در کل کشور و طراحی و اجرای برنامه مدیریت برنامه های تیروییدی در دوران بارداری از اهداف راهبردی برنامه ملی تیرویید تا پایان سال 96 است.
اجتمام(4) ** 9185 **1569
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير: newsroom@irna.ir
تماس بی واسطه با مسئولین