باستان شناسان چینی به تازگی موفق به کشف یک فسیل با قدمت پانصد میلیون سال شده اند . این فسیل در حقیقت قدیمی ترین جاندار کره زمین و به نوعی نقطه آغاز حیات امروزی محسوب می شود . در ادامه برای مشاهده تصاویر و توضیحات بیشتر با میهن پست همراه شوید .قدیمی ترین جاندار کره زمین به نام Saccorhytus coronarious نام گذاری شده است و جالب است بدانید که فسیل این موجود تنها به اندازه یک دانه برج است . این فسیل ۵۴۰ میلیون ساله از نخستین موجودات پیچیده دارای ژنوم روی کره زمین به حساب می آید و می تواند اطلاعات جدید از آغاز حیات روی کره زمین ارائه کند .
[box type=”success” align=”aligncenter” ] ژنوم همهٔ مادهٔ ژنتیکی یک موجود است که در اصل محتوای ژنتیکی یاخته آن موجود که شامل دی ان ای هسته، کلروپلاست و میتوکندری است می باشد. ژنوم دستور العملهای ارثی برای ساخت، پیشبرد و نگهداری یک موجود زنده را دارا می باشد. کلمهٔ ژنوم از دو کلمهٔ ژن و پسوند نوم که از کلمهٔ کروموزوم می آید ساخته شده است.[/box]
دانشمندان با بررسی زیر میکروسکوپی این فسیل یک دهان نسبتا بزرگ در قسمت جلویی بدن آن مشاهده کردند و این دهان در حقیقت تنها ابزار حمله برای شکار و بقای Saccorhytus coronarious محسوب می شود . البته دهانه های کوچکی نیز در اطراف سرش بود که دانشمندان حدس می زنند منشاء آب شش و گوش ها در حیوانات بعدی بوده است به اعتقاد محققان این پژوهش تمامی جانداران کره زمین از ماهی مرکب و ستاره دریایی گرفته تا خرگوش ها را نوادگان این موجود هستند .
گفته می شود که قدیمی ترین جاندار کره زمین از نوع هرمافرودیت بوده و همانند کرم ها و حلزون های امروزی برای تولید مثل نیازی به هیچ جفتی نداشته است . بسیاری از دانشمندان معتقد هستند که نقطه تکامل و شکل گیری حیات امروزی مربوط به موجودات هرمافرودیت است و به نوعی منشاء جانواران شناخته می شوند .
[highlight]منبع [/highlight]: engadget
مطلب جالبی بود
عجب خلقت عجیبی