معاون سیاسیامنیتی استانداری چهارمحالوبختیاری با تاکید بر لزوم شناخت مدیران از عوامل بحرانزا در حوزه مدیریتی خود، افزود: تا زمانی که این شناخت وجود نداشته باشد نمیتوان بحران را مدیریت و ساماندهی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه چهارمحالوبختیاری- خدابخش مرادی در کارگروه تخصصی مربوط به مدیریت مقابله با بلایای طبیعی، گفت: دنیا امروز با تغییر رفتارها، سبک زندگی و تغییر عملکرد انسان در حوزههای مختلف مواجه است.
وی اظهار کرد: در گذشته در کشور ایران قالب فعالیتهای مردم کشاورزی و دامپروری بود اما با گذشت زمان و تغییر زندگی مردم از عشایری به روستایی و بعد شهری سبب تغییراتی در محیط طبیعی شد که این امر در کنار محاسن خود آسیبهای زیادی به طبیعت و محیط زیست وارد کرد.
مرادی با اشاره به پیچیدگی سبک زندگی بشری با پیشرفت علم و فناوری، تصریح کرد: این تغییر سبک زندگی سبب افزایش حساسیت کار در مدیریت بحران و وقایع و حوادث ناشی از آن شده است.
وی با بیان اینکه عوامل بحران صرفا طبیعی نیستند، خاطرنشان کرد: امروزه تنها عوامل طبیعی ایجاد بحران نمیکنند بلکه بسیاری از موارد سوءمدیریتها سبب ایجاد بحران میشوند.
مرادی با تاکید بر لزوم شناخت مدیران از عوامل بحرانزا در حوزه مدیریتی خود، افزود: تا زمانی که این شناخت وجود نداشته باشد نمیتوان بحران را مدیریت و ساماندهی کرد.
وی با بیان اینکه برخی قوانین و بخشنامهها نیز برخی اوقات بحران ایجاد میکنند، تصریح کرد: باید در تنظیم قوانین و بخشنامهها ویژگیهای محلی احصا و بعد از آن ابلاغ شود.
مرادی با اشاره به اهمیت نظارت بر حسن اجرای وظایف دستگاههای اجرایی خاطرنشان کرد: در مجموعه وزارت و سازمانهای استانی نظارت بسیار اهمیت دارد چراکه سبب میشود تا آسیبها کمتر شود.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی نیازها و توانمندیها در راستای تعادل بخشی به جامعه افزود: ابتدا باید مدیران در حوزه مسئولیت و ماموریت خود نیازها راشناسایی کنند تا بتوانند بین نیازها و توانمندیها در راستای رضایتمندی جامعه تعادل را برقرار کنند.
مرادی اظهار کرد: مدیریت زمان و آسیبشناسی حوادث گذشته از اصول اساسی مدیریت بحران هستند چراکه در بحرانهایی که خسارت جانی بالا است علت اصلی آن عدم مدیریت صحیح و عدم ایجاد هماهنگی و تفکیک نقشها بوده است.
انتهای پیام