مدیریت بدون ثبات فعلی و نافرمانی نسبت به مقامات استانی در این سازمان باعث بر هم ریختگی بازار صنعت چای و نارضایتی مردم شده است حال آن که نظام تولید چای در کشور عاری از اشتباه و مشکل جدی است.
ایرج ندیمی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با مجلس نیوز با اشاره به جمع بندی گزارش تحقیق و تفحص از سازمان چای در هفته آتی گفت: هیات تحقیق وتفحص از سازمان چای هفته آتی مجلس تشکیل جلسه داده و نتایج و محورهای تفحص و تفحص از این سازمان را جمع بندی می کند.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: ناکارآمدی مدیریت سازمان چای مهم ترین فاکتوری است که در خصوص وضعیت نابه سامان این بازار توسط هیات تحقیق و تفحص به ثبت رسیده و زیر سایه این ناکارآمدی صنعت چای در وضعیت بسیار نامناسبی به سر می برد.
ندیمی هم چنین تصریح کرد: عضلات صنعت چای به بخش تجارت، صنعت و البته مدیریت ناکارآمد در سازمان چای باز میگردد.
وی با بیان این که دولت در خصوص قیمت گذاری و مجلس در زمینه تامین مالی خرید تضمینی چای اقدامات قابل توجهی داشته اند ، تاکید کرد: مشکلات فعلی به مدیریت سازمان و نظام اداری مرتبط است و به دلیل این مدیریت فرصت ها و ظرفیت های سازمان چای از بین می رود.
ندیمی هم چنین گفت: در سالهای گذشته قیمت و به دنبال آن بیانگیزه شدن چایکاران برای ادامه فعالیت، عمدهترین مشکل بخش تولید صنعت چای بود اما در سال جاری دولت یازدهم این مشکل را حل کردهاست.
نائب رئیس هیات تحقیق و تفحص از سازمان چای تاکید کرد: مدیریت بدون ثبات فعلی و نافرمانی نسبت به مقامات استانی در این سازمان باعث بر هم ریختگی بازار صنعت چای و نارضایتی مردم شده است حال آن که نظام تولید چای در کشور عاری از اشتباه و مشکل جدی است