مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در این مراسم گفت: طی سال گذشته چهار هزار و 634 نفر از مراکز درمان اقامتی ترک اعتیاد بهزیستی استفاده کرده اند که از این تعداد سه هزار و 860 نفر مرد و مابقی زن بوده اند.
ˈ محمد حسن اکبری مطلقˈ با اشاره به کاهش سن اعتیاد افزود: سن اعتیاد در حال حاضر بین 15 تا 35 سال است و این جای نگرانی دارد.
وی گفت: 50 درصد جمعیت معتادان بیکار و 49 درصد شاغل هستند و این امر حاکی از آن است که اعتیاد بین همه افراد جامعه شایع است.
وی با اشاره به فعالیت 33 مرکز ترک اعتیاد در استان، افزود: پیشگیری از اعتیاد جزو وظایف سازمان بهزیستی است که در حال حاضر سازمان بهزیستی در بخش پیشگیری و درمان فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه هزینه درمان افراد در این مراکز یک میلیون ریال است، تصریح کرد: سازمان بهزیستی در راستای کمک به افراد تحت پوشش خود 50 درصد هزینه ها را پرداخت می کند و 50 درصد دیگر را باید افراد پرداخت کنند.
مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح کارگاه امیدآفرینان بیرجند گفت: در حال حاضر 20 نفر در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد هفت نفر معلولان بینایی و شنوایی بوده و مابقی از خانواده معلولان می باشند.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی این پروژه 130 میلیون ریال اعتبار هزینه شده افزود: در راستای راه اندازی این کارگاه برای هر رشته 100 ساعت آموزش توسط سازمان میراث فرهنگی برگزار شده است.
اکبری مطلق ادامه داد: در حال حاضر مددجویان در زمینه تابلوفرش، پارچه بافی، عروسک سازی، عرق گیری، شیرینی پزی و گبه بافی در این کارگاه فعالیت می کنند.
وی گفت: در طرح CBR مددجویان بهزیستی، پس از شناسایی توانایی های آنان با فراهم کردن سرمایه، زمینه تولید و اشتغال برای افراد فراهم می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر 600 نفر از معلولان استان در این کارگاه های روستایی، شهری، فردی و گروهی فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین دو سوم افراد شاغل در کارگاه های حمایتی بهزیستی استان را بانوان تشکیل می دهند.
وی افزود: بر اساس تکلیف قانون، سالانه باید 10 درصد از افراد تحت پوشش بهزیستی از حمایت سازمان خارج شوند و در همین راستا قبل از اینکه افراد تحت حمایت قرار گیرند در زمینه بازتوانی، خوکفایی و توانمندسازی افراد اقدام می شود.665
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير: newsroom@irna.ir
تماس بی واسطه با مسئولین