پاوربانک دست ساز شاید راه حلی برای استفاده از انرژی در شرایط خاص باشد ، بنابراین اگر شما به پاوربانک نیاز دارید و به هر دلیل امکان خرید آن برای شما وجود ندارد، حتما خودتان می توانید به راحتی و با هزینهای بسیار ناچیز آن را بسازید. در این پست ساختنی طرز ساخت یک پاوربانک را به شما آموزش خواهیم داد میآموزید که با آن میتوانید دستگاههای مختلفی را شارژ کنید. با میهن پست همراه شوید.
پاوربانک دست ساز که در اینجا آموزش ساخت آن را برای شما ارائه خواهیم داد می تواند بین ۷ هزار تا ۱۶ هزار آمپر جریان را در خود نگه دارد که البته این میزان از انرژی بستگی به نوع باتری دارد که در ساخت از آن استفاده میکنید. از این دستگاه کوچک میتوانید برای شارژ کردن و تامین برق هر نوع گجت کوچک که ورودی USB 5 ولتی دارد استفاده کنید.
بنابراین ماژولی که برای ساخت این پاوربانک استفاده شده یک تقویت کننده استپ آپ USB است که با جریان ۰٫۹ تا ۵ ولتی تقویت میشود و خروجی ثابت آن یک جریان DC 5 ولتی است. ممکن است با این نوع ماژول نتوانید برخی از گوشیهای موبایل را شارژ کنید و به همین خاطر اگر قصد دارید پاوربانک را صرفاً برای موبایل تان بسازید باید از یک ماژول دیگر استفاده کنید.
اگر قبلا طرز ساخت شارژرهای مختلفی را آموخته اید؟ میتوانید از آنها به عنوان پاوربانک هم استفاده کنید اما ساخت این پاوربانک بسیار ساده است و برای کسانی مناسب است که میخواهند خیلی زود و با کمترین هزینه صاحب پاوربانک شوند. کافی است واژه شارژر یا شارژر USB را در ساختنی جستجو کنید تا پروژههای مختلف برایتان نمایش داده شود.
قطعات موردنیاز: ۱– قطعات موردنیاز برای ساخت پاوربانک ۲- ماژول منبع تغذیه تقویت کننده استپ آپ (DC-DC 0.9-5 ولت به ۵ ولت ۶۰۰ میلی آمپر) ۳- هولدر باتری (به اندازه دو باتری قلمییا هر تعداد باتری که استفاده میکنید) ۳- جعبه پروژه ضد آب با اندازه مناسب ۴ – دو عدد باتری قلمی ۵ – سوئیچ (اختیاری) ۶ – ابزار موردنیاز ۷ – هویه و لحیم ۸ – مته و دریل ۹ – چسب حرارتی ۱۰ – پیچ گوشتی ۱۱ – کاتر
جعبه پروژه و قطعات را آماده کنید: ابتدا باید باتریها را داخل هولدر قرار دهید و سپس هر دو را داخل جعبه پروژه بگذارید. سپس سایر قطعات را هم داخل جعبه جای دهید تا قبل از اتمام مراحل ساخت جای مناسب آنها را پیدا کرده باشید.
قطعات را لحیم کنید : حالا باید هنگام لحیم کردن حواستان به قطبها باشد که البته لحیم کاری قطعات پاوربانک بسیار ساده است. فقط کافی است سر مثبت را به سر مثبت و سر منفی را به سر منفی لحیم کنید. فقط بخاطر داشته باشید که باید سوئیچ را بین یکی از دو سیمیکه استفاده میکنید قرار دهید تا بتوانید پاوربانک را خاموش و روشن کنید. سپس باتریها را در هولدر قرار دهید و کار تمام است.
الان موقع آن است که با استفاده از یک ولتاژسنج خروجی پاوربانک را اندازه بگیرید تا مشخص شود اتصالات را درست انجام داده اید یا خیر. اگر خروجی ولتاژ کمتر از ۵ ولت بود باید لحیم کاری و اتصالات را چک کنید تا مطمئن شوید که پاوربانک دست ساز شما آماده است.
البته فراموش نشود که شما شاید نتوانید برخی از گوشیها را با این پاوربانک شارژ کنید ! این بدان معنا نیست که پاور بانک شما کار نمی کند اما با این پاوربانک میتواند هر گجتی که با ورودی ۵ ولتی کار میکند را شارژ کنید.
در پایان تصاویر مربوط به مراحل ساخت این گجت را طبق الگو در میهن پست برای شما به نمایش درآمده است که می توانید به هنگام ساخت پاوربانک دست ساز خود از آن استفاده کنید.
- آموزش ساخت پاوربانک دست ساز
میبخشین اون کیت الکترونیکیشو چطور و با چه قطعاتی میسازن
دوست خوب من ، همه این قطعات به صورت آماده در فروشگاه های لوازم الکتریکی با قیمتی مناسب قابل خرید هست و فقط به روشی که در سایت بیان شده شما آن ها را مونتاژ میکنید
خوب قبول اسمش چیه و یه توضیحی راچع به اون به همراه قیمتش خوب میشه
کیت تنظیم نوسان ولتاژ برق با قیمتی معادل ۵ هزار تومان یا کمتر
سلام خسته نباشید واقعا دستتون درد نکنه بابت ساخت پاور بانک خیلی عالی بود.
سپاس از همراهی شما دوست گرامی
سلام
اگه بخواهیم از باتری های شارژی استفاده کنیم و پاوربانک رو شارژ کنیم قطعه ایی که استفاده میشه اسمش چیه؟
توی بعضی کلیپ ها دیدم که بجر او قسمت usb یه قطعه دیگ بهش اضافه میکنن که شارژر گوشی میخوره تا شارژ کنه باتری هارو
لطفا اگه اسمشو میدونید بگید
سلام ببخشید اون usb step upخروجیش ۶۰۰میلی آمپر هستش اگه بخام آمپرشو زیاد تر کنم میتونم دوتا usb step upرو با دیود موازی کنم ممنون از سایت عالیتون
سلام ببخشید اون یو اس بی استپ آپ خروجیش ۶۰۰میلی آمپر هستش اگه بخام آمپرشو زیاد تر کنم میتونم دوتا یو اس بی استپ آپ رو با دیود موازی کنم ممنون از سایت عالیتون
حالت استاندارد اون همینی هست که در سایت آمده است البته خروجی بیش از ۶۰۰ میلی آمپر شاید به تلفن همراه شما آسیب برساند.
بیشتر از 600 میلی امپر باید باشه. اگه بخواد یکی گوشیشو که باتریش 3 امپر هس شارژ کنه چند ساعت وقت میبره؟
سلام ببخشید میخواستم ببینم میشه جای باتری قلمی باتری گوشی گذاشت وشارژیش کرد
ببخشید من هرچی گشتم بورد استپ اپ رو پیدا نکردم جایی هست که سفارش بدم ؟؟
ببخشید میشه بگید چجور اون استب اب رو ب باتری ها و کیلید و …… رو چجور روهم گزاشتید ممنون میشم
سلام ممنون از مطلب مفیدتون من یک پاور بانک با شارژر فندکی ماشین ساختم و تویه این پاوربانک از چهار تا باطری ۱/۲v شارژی استفاده کردم فقط سوالم این بود که نمیشه کاری کنم که گوشیو سریع شارژ کنه و خودشم بعضی اوقات احساس میکنم شارژ کم میکنه
اگه میشه سریع جواب بدید مرسی
شما میتونید خروجی والتاژ رو تغییر بدید ولی شارژ سریع باعث میشه اسیب رسوند جدید به باطری میشه و به اصطلاح باطری باد میکنه
سلام خسته نباشید طرز درست کرن یک ماژول ۱آمپر ازباطری ۳/۷ولتی را توضیح دهید ممنون