سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان از پایان فعالیت طرحهای سالمسازی دریا از هفتم مهرماه در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه گیلان، یونس رنجکش در مراسم اختتامیه مسابقات دوچرخهسواری قهرمانی جانبازان و معلولین کشور در بندر کیاشهر اظهارکرد: فعالیت کلیه طرحهای سالمسازی دریا که از هفتم خردادماه 93 تا هفتم مهرماه ادامه داشت، پایان یافته است.
وی افزود: در طول چهار ماه اخیر، بیش از 22 میلیون نفر براساس آمارهای اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به استان گیلان سفر کردهاند که دریا و سواحل استان، یکی از مقاصد اصلی گردشگری آنها بوده است.
وی ادامه داد: این تعداد گردشگر در مقایسه با سال قبل حدود سه برابر افزایش یافته است.
رنجکش اضافهکرد: در طول تابستان امسال 33 طرح سالمسازی شامل 66 شناگاه برای استفاده گردشگران راهاندازی شده بود که این رقم در سال قبل 18 طرح بود.
دبیر ستاد سلامت دریا در گیلان یادآور شد: در طول فعالیت طرحهای سالمسازی در گیلان که امسال یکماه بیشتر از سالهای قبل بوده و از سه ماه به چهار ماه افزایش یافته بود، بیش از 2000 نیروی امدادی هلالاحمر، ناجی غریق، همیار پلیس و سایر عوامل حضور داشتند که نتیجه حضور آنان کنترل بیش از 300 نقطه خطرآفرین و تأمین امنیت جانی، مالی و اخلاقی سواحل استان بوده است.
وی یادآور شد: در طول این مدت، اگر چه تعدادی از هموطنان ما بدلیل عدم رعایت نکات ایمنی، عدم آشنایی با فنون شنا، عدم آشنایی با محیط شنا و بیتوجهی به هشدارهای نیروهای امدادی جان خود را از دست دادهاند، اما در طول این مدت با تلاشهای عوامل اجرایی جان بیش از 1500 نفر از هموطنان ما از مرگ حتمی نجات یافته است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در کاهش تعداد غرقیها اظهارکرد: با تلاشهای پیگیر عوامل ستاد ساماندهی دریا بجز در دو نقطه آستانه اشرفیه و بندرانزلی که آن هم عوامل مختلفی دخالت داشتند، در سایر نوارساحلی، امسال نسبت به سالهای قبل، از وضعیت مطلوبی چه در زمینه رضایتمندی عمومی، کنترل حوادث و آسیبهای احتمالی برخوردار بودیم.
رنجکش تاکید کرد: آنچه امسال در مقایسه با سالهای دیگر در سواحل استان اتفاق افتاده است، مدیریت یکپارچه و برنامهریزی شده بود که با هدایت دکتر نجفی استاندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری صورت گرفت که نتیجه این مدیریت و برنامههای اعمال شده برخورداری سواحل استان از اعتبارات ملی بود که برای اولین بار اتفاق افتاد، هر چند که هیچ رقمی تاکنون برای ساماندهی سواحل استان در تابستان امسال اختصاص نیافته بود اما توجه ملی به سواحل استان، از دستاوردهای مهم این دوره از فعالیتها بود که وزارت کشور در این میان اهتمام ویژهای داشت.
وی یادآور شد: با تخصیص 260 میلیارد ریال اعتبار که دولت برای ساماندهی سواحل دریا در استانهای شمالی در نظر گرفته و بخش خوبی از این اعتبار مربوط به گیلان است با تکمیل زیرساختها بویژه در سالهای آینده، کاستیهای این دوره را جبران کنیم.
وی گفت: ستاد ساماندهی سواحل دریا کارش پایان نیافته بلکه از هفتههای آتی جلسات آن برای تصمیم سازی به منظور بهرهبرداری بهتر از سواحل در سال آینده اتخاذ خواهد شد.
وی با تقدیر از تمامی عوامل ساماندهی سواحل دریا، فرمانداران، بخشداران، پلیس، سپاه، بسیج، هلالاحمر، اورژانس و ناجیان غریق یادآور شد: برای قدردانی از زحمات این افراد برنامهریزیهایی انجام گرفته که به زودی اعلام میشود.
وی همچنین از رسانههای استان گیلان نیز در همراهی با ستاد ساماندهی سواحل قدردانی کرد و گفت: پیرو فراخوان اعلام شده در جشنواره موضوعی “سواحل گیلان، فرصتها و چالشها” مدیران رسانهها حداکثر تا 15 مهرماه اخبار و رویدادهای منتشر شده در رسانههای خود را در قالب بولتنها برای اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی ارسال کنند.
وی همچنین ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری جانبازان و معلولان کشور در نوارساحلی استان، اظهارکرد: گیلان شرایط مناسبی برای برگزاری مسابقات در سطح ملی دارد و این فضا نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری و ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه دارد.
وی یادآور شد: در طول تابستان گذشته ما شاهد برگزاری مسابقات قهرمانی کشوری کشتی ساحلی، مسابقات قهرمانی کشوری هندبال ساحلی، جشنواره ساخت مجسمههای شنی و مسابقات دیگر استانی و برنامههای فرهنگی وهنری در سواحل استان بودهایم.
انتهای پیام