پهپاد ها هم اکنون به طور گسترده در زمینه های مخابرات ، ناوبری جهانی ، تحقیقات هواشناسی ، جغرافیایی و جاسوسی به کار گرفته می شود . اما به تازگی گروه تحقیقاتی Otherlab با حمایت مالی سازمان دارپا در حال ساخت یک پهپاد کاغذی است که می تواند با رساندن محموله های پزشکی زندگی انسان ها را نجات دهد.
پهپاد کاغذی سازمان دارپا توسط گروه تحقیقاتی Otherlab در سانفرانسیسکو ساخته شده است . همانطور که می دانید در حال حاضر پهپاد ها از لحاظ فناوری در چهار زمینه پلت فرم ، محموله ، مخابرات و ارتباطات ، تجزیه و تحلیل اطلاعات مورد استفاده قرار می گیرند. اما کار این پهپاد با دیگر پهپاد های حاضر متفاوت است .
این پهپاد کاغذی یک بار مصرف بوده و تقریبا می توان گفت که سفر های بدون بازگشت خواهد داشت . هر فرد معمولی می تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی آن را سر هم کرده و با استفاده از یک گوشی هوشمند و تعیین مقصد آن را کنترل کند .
پهپاد کاغذی دارپا دارای یک ریز کامپیوتر بوده که به وسیله آن می تواند عملیات مسیر یابی را انجام دهد و همچنین حسگر هایی نیز روی آن وجود دارد که به انجام درست ماموریت ها کمک خواهند کرد .
[box type=”success” align=”aligncenter” ]دارپا یا سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفتهٔ دفاعیتأسیس ۱۹۵۸، یک سازمان تحقیقاتی و فناوری زیر نظر وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا است. این سازمان مسئولیت توسعه و ساخت فناوریهای نوین را برای استفاده ارتش آمریکا به عهده دارد.دارپا در ابتدا با نام آرپا آغاز به کار کرد ولی در مارس سال ۱۹۷۲ با اضافه کردن به ابتدای نام کامل خود به دارپا تغییر کرد، ولی در فوریه ۱۹۹۳ به نام اول خود (آرپا) برگشت و باز مجدداً در مارس ۱۹۹۶ به دارپا تغییر نام داد.از سال ۱۹۵۸ تا ۱۹۶۵ بیشترین تأکید دارپا روی مسائل مهم ملی بود که شامل فضا و پرتاب موشکهای بالستیک دفاعی و همچنین تشخص آزمایشهای هستهای بود. در طول سال ۱۹۶۰ دارپا برنامههای فضایی غیرنظامی خود را به ناسا واگذار کرد و برنامههای نظامی را در دستور کار انحصاری خود قرار داد.[/box]
دارپا هدف از سرمایه گذاری روی این پروژه را رساندن محموله های پزشکی به نقاط غیر قابل دسترس اعلام کرده و طبق گفته این سازمان پهپاد کاغذی مشکل عدم دسترسی به جاده در برخی مواقع خاص را رفع کرده است .
[highlight]منبع [/highlight]: recode
قبلا مطلبی خونده بودم درباره پهباد که بدنه ش از جنس خوراکی بود و دارویی. که برای امدادرسانی بود. اونم خیلی جالب بود
موفقیت این پهباد به آب و هوا هم بستگی داره که عمملکرد این پهباد رو محدود میکنه