اوليور کان در گفتوگو با سايت ورزش آلمان در رابطه با مانوئل نوير دروازهبان تيمملي ژرمنها نظرات انتقادي بيان کرد.
وي گفت: زماني ميرسد که دوره آزمايشي و تمرينات به پايان ميرسد که در آن حالت يوآخيم لو و تيمش بايد مطمئن باشند. تحت اين شرايط نوير هم بايد اطمينان خاطر کافي داشته باشد اما اکنون ميبينيم او تازه شروع به تمرينات تيمي کرده است. ما مسابقه اول با پرتقال رادر جام جهاني پيش رو داريم و دروازهبان با کلاسمان، تا آن روز تنها چند روز تمرين کرده است. اين زمان براي او کافي نيست.
او که به عنوان کارشناس با شبکه تلويزيوني ز.د.اف ادامه داد: متاسفانه روز به روز فشار کار بر مانوئل بيشتر ميشود، فشار نه از اين بابت که تورنمنتي مهم از راه ميرسد بلکه فشار از اين جهت که آيا بدن او آمادگي کافي دارد يا خير.
به اعتقاد دروازهبان بزرگ اسبق ژرمنها هماکنون با توجه به مصدوميتي که براي نوير پيش آمد، شرايط دشواري ايجاد شد. وي در عين حال اظهار اميدواري کرد: نوير هرچه سريعتر پس از پشت سر گذاشتن دوره نقاهت در فاصله محدود تا شروع مسابقات کاملا آماده شود.
کان در پايان مصاحبهاش حتي به گلر بايرني نيز روحيه هم داد و گفت: فکر نکنم براي گلر با کلاسي مثل او عدم حضورش در چند مسابقه تدارکاتي مشکلساز باشد. مانوئل تجربه کافي دارد و ميتواند با اعتماد به نفس از دروازه تيمملي مراقبت کند.
مسابقات جام جهاني 2014 از تاريخ 23 خرداد آغاز ميشود و به مدت يک ماه ادامه خواهد داشت.