مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: شهردار و مسئولان شهرستان باید دقت لازم را درخصوص عملکرد کشتارگاههای دام که در اختیار شهرداری است لحاظ کنند و نگاه انتفاعی به آن نداشته باشند.
سید سعید حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه مرکزی، افزود: بحث امنیت غذایی و تأمین غذا از بحثهای مطرح و مورد تأکید دولت است. امنیت غذایی به معنی وجود موادغذایی به اندازه نیاز با در نظر گرفتن کیفیت و سلامت برای تمام افراد جامعه است.
وی مقدمه امنیتغذایی را سلامت غذایی دانست و گفت: امنیت غذایی در قانون برنامه پنجم توسعه تذکر داده شده و در سیاستهای ابلاغی توسط مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید قرار گرفته است .
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به جایگاه مهم کشتارگاهها در امنیت و سلامت غذایی خاطرنشان کرد: کشتارگاه دروازه سلامت هر شهری است و حلقهای از سلامت موادغذایی به شمار میرود.
حسینی موضوع نیاز بدن به پروتئین حیوانی را ضرورتی غیرقابل انکار تلقی کرد و گفت: پروتئین حیوانی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
وی اظهارکرد: کشتارگاه در حکم یک پالایشگاه است و برای ورود دام و طیور و خروج موادغذایی سالم مورد استفاده قرار میگیرد.
حسینی با اشاره به تفاهمنامه سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، دامپزشکی و کمیته ساماندهی کشتارگاهها گفت: تصمیمهای مهمی اتخاذ شده اما در سطح شهرستانهای استان توفیقات چندانی در اجراییشدن این تصمیمات حاصل نشده است.
وی بر ضرورت ورود بخش خصوصی به اداره کشتارگاههای دام به منظور بهبود شرایط موجود تأکید کرد و گفت: در حال حاضر شهردار و مسئولان شهرستان باید دقت کنند که به کشتارگاههای دام که در اختیار شهرداری است نباید نگاه انتفاعی داشت و رسیدگی به وضعیت بهداشتی کشتارگاهها از عوامل مهم و ضروری در تأمین امنیت غذایی برشمار میآید.
انتهای پیام