به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار مازندران در این نشست گفت : دستگاه های اجرایی و ارگان های مختلف مسوول باید در راستای مدیریت یکپارچه سواحل در مازندران با هم دلی و هم افزایی و هماهنگی به بهترین نحو ساخت و سازهای غیر مجاز در این مناطق را مدیریت کنند.
ˈ ربیع فلاح ˈ با اشاره به اینکه ساخت و سازهای غیر مجاز ساحلی در استان بسیار ناخوشایند است، افزود : باید بر اساس قانون و با جدیت، احکام صادر شده قلع و قمع در خصوص این ساخت و سازها به مرحله اجرا در آید.
وی بر تشکیل مستمر جلسات این کمیته تاکید کرد و ادامه داد :سواحل مازندرانی دریای خزر بشدت مورد تجاوز قرار گرفته است.
استاندار مازندران گفت : دستگاه های اجرایی استان باید از احداث هرگونه سازه دریایی در سواحل به طور مستقل و بدون نظارت اداره کل بنادر و دریا نوردی پرهیز کنند.
ˈ علیرضا یونسی ˈ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران نیز در این جلسه با اشاره به این که مدیران باید طرح جامع مدیریت سواحل و ممانعت از ساخت و سازهای ساحلی را به کمیته ساماندهی ارایه کنند ،گفت: مدیران هم چنین مجموعه اطلاعات خود را در خصوص عدم اجرای احکام صادر شده قلع و قمع ساخت و سازهای غیر مجاز ساحلی در استان، با مستندات و مدارک برای استانداری ارسال کنند.
در این جلسه مدیر کل بنادر و دریا نوردی و مدیر کل بندر امیر آباد، برخی فرمانداران و مدیران کل دستگاه های اجرایی و ستادی استانداری و مدیران کل امور حقوقی سازمان بنادر و دریانوردی کشور نقطه نظرات و دیدگاه های خود را از وضعیت سواحل مازندرانی و نحوه ساماندهی ارایه کردند.
قانون ساماندهی و مدیریت سواحل در سال 90 تصویب و در سال 91 ابلاغ شد.
338کیلومتر ساحلی مازندرانی خزر وجود دارد و شنا در خزر هفدهم خرداد در استان آغاز می شود.ک/2
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir