به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین « مهدی گرجی » روز یکشنبه در مراسم ازدواج یکصد سرباز ارتش در اصفهان افزود: برگزاری این جشن، گواه کرامت سرباز در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی اظهار کرد: تفریح در زندگی مشترک یعنی حضور در کنار همسران و همراهی با خانواده است.
این کارشناس دینی ادامه داد: مرد باید به گونه ای وارد خانه شود که گویا آرامش و آسایش با حضور او به خانه وارد شده است.
وی گفت: زنان نیز باید به شکلی رفتار کنند که فضای خانه برای شوهران، آرامبخش باشد.
حجت الاسلام گرجی با اشاره به تاکید قرآن به مودت زوجین اظهارکرد: محبت، دوست داشتن است و مودت ابراز این دوستی است و زوج های جوان باید این دوستی را بیان کنند.
وی گفت: محبت در صورتی محقق می شود که طرفین از همدیگر خوبی ببینند و خوبی ها را کسب کنند.
فرمانده گروه 44 توپخانه ارتش نیز در این مراسم با اشاره به اصل دهم قانون اساسی در خصوص فراهم کردن زمینه ازدواج توسط مسوولان، گفت: والدین و مسوولان باید در همین راستا نهایت تلاش را برای تسهیل ازدواج جوانان فراهم کنند.
امیر سرتیپ دوم ستاد « محمدحسن ناصحی » افزود: ازدواج مقدمه فراهم شدن یک جامعه سالم، ایمن، پویا و متعالی را فراهم می کند.
وی گفت: در این راستا فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی اقدام به برگزاری جشن ازدواج سربازان در هشت قرارگاه نموده است.
پ/7134/ 7132
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir