سرگرد ˈ محمد شریفیˈ روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: توجه به طرح های تحقیقاتی و استفاده از دانش و تحقیقات دانشجویان و اندیشمندان جامعه دانشگاهی از برنامه ها آتی نیروی انتظامی استان مرکزی است.
وی ادامه داد: رویکرد کنونی پلیس درزمینه پیشگیری وکشف جرایم مبتنی برآخرین دستاوردهای علمی و برگرفته از تحقیقات ژرفانگرانه اجتماعی و روانشناسی است که پژوهش در آن جایگاه ویژه ای دارد.
او اضافه کرد: تنوع فعالیت های نیروی انتظامی و پیچیدگی برخی جرایم موجب شده است تا پلیس با تکیه برتحقیق وپژوهش مدون به دنبال راهکارهای منطقی برخورد باجرایم و تثبیت نظام اجتماعی حرکت کند.
وی اضافه کرد: تحقق جامعه بدون جرم و پاک از هر گونه ناهنجاری اجتماعی، در گروی نهادینه شدن پلیس دانش بنیان است.
سرپرست دفترتحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: سامانه یکپارچه سازی نشریات ناجا ایجاد شده و دانش پژوهان و محققان علاقمند به حوزه های اجتماعی می توانند با مراجعه به پایگاه markazi.jrl.police.ir از خدمات مختلف آن استفاده کنند.
پشتیبانی علمی از ماموریت های نیروی انتظامی و هم راستایی با سند چشم انداز بیست ساله آن در افق 1404 هجری شمسی از اهداف تحقیقات در این نیرو است و به همین منظور سازمان تحقیقات و مطالعات ناجا تاسیس شده است.ک/3
7112/559
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير newsroom@irna.ir